Search
Close this search box.

Politika Privatnosti

MDT Solution je digitalna marketing agencija sa sjedištem na adresi Stevana Bulajića 54, 78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina, koja kao voditelj obrade vaših ličnih podataka koristi i štiti sve informacije koje korisnici dostavljaju prilikom korištenja web stranice www.mdt-solution.com i drugih usluga. Ova politika privatnosti opisuje kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše lične podatke.

Kako prikupljamo lične podatke:

MDT Solution prikuplja vaše lične podatke u različitim situacijama, uključujući:

  • Kada nas direktno kontaktirate putem kontakt forme na našoj web stranici kako biste zatražili informacije ili ponudu za naše usluge.
  • Kada direktno od nas kupite usluge.
  • Kada odgovorite na naše direktne marketinške kampanje, poput popunjavanja kontaktnih obrazaca na našoj web stranici.
  • Kada nam vaši partneri dostave vaše podatke na dozvoljen način.

Molimo vas da, ako ste mlađi od 16 godina, ne pružate nikakve podatke bez odobrenja roditelja ili staratelja.

Kako se vaši podaci mogu koristiti:

MDT Solution koristi vaše lične podatke u skladu s propisima o zaštiti ličnih podataka i isključivo na opravdanim pravnim osnovama. Opravdane osnove za obradu podataka uključuju, između ostalog, legitimni interes, ugovornu obavezu, zakonske osnove i saglasnost.

Opravdane svrhe za obradu vaših ličnih podataka uključuju:

  • Promociju i pružanje informacija o našim uslugama.
  • Održavanje najviših standarda prodaje usluga iz naše ponude.
  • Obradu zahtjeva na temelju garancije ili tehničke podrške za izvršene usluge.

Vaši lični podaci se mogu prenositi trećim stranama pod određenim uslovima, kao što je ispunjenje usluge ili prevoza. Direktni marketing temeljen na vašim ličnim podacima vršimo samo uz vašu saglasnost.

Kako čuvamo sigurnost vaših podataka:

MDT Solution koristi razne sigurnosne mjere, uključujući enkripciju i autentifikaciju, kako bismo zaštitili i očuvali sigurnost, integritet i dostupnost vaših podataka.

Vaši podaci se čuvaju na sigurnim poslužiteljima i pristup imaju samo ovlašteni radnici koji su ih neophodni za obavljanje posla.

Vaša prava:

Imate pravo zatražiti pristup svojim ličnim podacima, njihov ispravak, brisanje ili prenos. Također, možete povući svoju saglasnost za direktni marketing u bilo kojem trenutku.

MDT Solution se obavezuje da će čuvati privatnost vaših ličnih podataka, postupati u skladu s propisima o zaštiti podataka i drugim primjenjivim zakonima, te prikupljene lične podatke koristiti isključivo u zakonite svrhe.

Za sve zahtjeve ili pitanja o obradi vaših ličnih podataka, možete nas kontaktirati putem email adrese: info@mdt-solution.com.

Ova politika privatnosti podložna je važećim zakonima Bosne i Hercegovine i nadnacionalnim propisima, te ćemo se pridržavati svih obaveza u skladu s tim zakonima.